Dansk sejr over Rusland giver en flot femteplads.

20 dec
Det kvindelige håndboldslandshold vandt over Rusland i Serbien.

kvindeligt håndboldslandshold vandt over Rusland i Serbien.

 

Kvindeligt håndboldslandshold vandt over Rusland i Serbien.

Da det kvindelige håndboldslandshold i lørdags spillede imod Rusland i EM i Serbien, startede de ud en smule haltende på pointene. Det blev dog indhentet ved halvlegen med en kontrascoring 8 sekunder før fløjten lød til halvleg, med en stilling på 15-15.

Man troede at vinderen af kampen ville få en direkte VM billet, og spillerne var derfor meget motiverede til denne kamp. Det blev klart at det ikke var sikkert at vinderholdet ville få en direkte VM billet forrige torsdag. Umiddelbart skulle man tro at denne skuffelse ville demotivere spillerne, men de nye spillere vidste gå på mod og endte med sejren.

En stor stjerne i denne kamp var den lidt ældre og erfarne spiller Lærke Møller som spillede en fabelagtig kamp. Man kunne tydeligt se den erfarne spillers flow og flotte spil, da hun gennem kampen lavede nogen flotte afleveringer og mål.

Jan Pytlick er glad for dette resultat i EM. Målsætningen hjemmefra var lavere end det opnåede resultat. Da mange af spillerne er nye skal de først lære holdet at kende, spille ordentligt sammen og blive mere rutinerede.

Landsholdet har tidligere fokuseret på en stærk defensiv, men har til EM lagt mere vægt på det offensive end de plejer. Dette har lykkedes godt for holdet. Det kan blandt andet ses ved at Danmark endte på en femteplads, men derudover er de også det mest scorende hold ved slutrunden med 27 mål mere end det hold der har scoret næstflest mål.

Pytlick er på nuværende tidspunkt i gang med at vurdere hvem der skal blive på holdet og hvem der ikke skal. Disse overvejelser kommer han til at sidde med de næste par måneder, mens han arbejder på at forbedre holdet, som har potentiale men også plads til forbedring.

Skriv en kommentar